Kategóriák

Bőrápolók

Termék összehasonlítás (0)
Listázás:
 • 15
 • 25
 • 50
 • 75
 • 100
Rendezés:
 • Alapértelmezett
 • Név (A - Z)
 • Név (Z - A)
 • Ár szerint (kicsi > nagy)
 • Ár szerint (nagy > kicsi)
 • Értékelés (legmagasabb)
 • Értékelés (legalacsonyabb)
 • Cikkszám (A - Z)
 • Cikkszám (Z - A)
Mindenféle bőr ápolásához. (1 liter) ..
5,460Ft
 A Columbus bőrfesték alkalmas boxbőrök hasonló színű felújítására. 50, 500, 1000, 5000 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba. Velúrbőr festésére nem alkalmazható, csak valódi boxbőrök festésére ajánljuk. Oldószere a denaturált szesz. Megtalálhat&o..
3,200Ft
A Columbus Bőrbalzsam, az összetevői révén ápolja és vízlepergetővé teszi a bőrt. Rendszeres használata során Visszaállítja a bőr eredeti rugalmasságát, színét és meghosszabbítja élettartamát. Csak a fekete színű bőrökhöz javasoljuk. A Columbus Bőrb..
1,790Ft
Ezzel a termékkel megpuhíthatjuk, ápolhatjuk lószerszámainkat. Megakadályozza, illetve lassítja a bőr öregedését. 1000 ml-es kiszerelésben kerül kereskedelmi forgalomba, fekete és natúr színekben. Minőségét 2 évig őrzi meg. Használata: A kezelendő bőrfelületet, p..
2,950Ft
A Columbus Bőrbalzsam, az összetevői révén ápolja és vízlepergetővé teszi a bőrt. Rendszeres használata során Visszaállítja a bőr eredeti rugalmasságát, színét és meghosszabbítja élettartamát. A színtelen változat bármilyen színű boxbőrh&oum..
1,790Ft
A Columbus Bőrbalzsam, az összetevői révén ápolja és vízlepergetővé teszi a bőrt. Rendszeres használata során Visszaállítja a bőr eredeti rugalmasságát, színét és meghosszabbítja élettartamát. A színtelen változat bármilyen színű boxbőrh&oum..
2,760Ft
A bőrápoló olaj a bőrből készült tartozékok bőrtisztító krémmel történő alaptisztítása utáni ápolószer. A bőrápoló olajat tiszta méhviasz egészíti ki. A méhviasz simulékonnyá és puhává teszi a bőrt, így az m&eacu..
2,490Ft
A bőrzsír növényi olajból, méhviaszból és további természetes összetevőkből áll. Alkalmazása: Gondosan vigyük fel a bőrzsírt egy ronggyal az alaposan megtisztított bőrre. Hatásmód: véd a nedvességtől, a bőrt puhán tartja, ápolt külsőt kölcs&o..
2,150Ft
Puha bőrápoló krém, letisztítás után a bőrszerszámokba kell dörzsölni, hogy puhítsa és védje. Használhatja nyergen, kantáron, lábbelin, táskákon, bármilyen bőr terméken.   Tartalma: Edenor Ti05 olajsav, lanolin, menton, trietanolamin, glicerin, víz, for..
3,150Ft
Minden bőrt tisztít és ápol, rugalmasan és puhán tart. Egyszerűen és kényelmesen használható szórófejes flakonos kiszerelésű, a megtisztított bőr termékekre rá kell permetezni majd egy puha szivaccsal vagy ronggyal áttörölni. A régi bőrnek is visszaadja eredeti puhas&aac..
4,350Ft
Könnyen használható nyeregszappan, amely ápolja és védi a bőrt. Nedves, meleg ruhával vagy szivaccsal vigye fel és dörzsölje be a bőrbe. Használhatja nyergen, kantáron, lábbelin, táskákon, bármilyen bőr terméken.   Tartalma: Edenor Ti05 olajsav, víz, sztearinsav, ..
2,500Ft
A fényes bőrolaj puhán és rugalmasan tartja a bőrt. Használatakor behatol a bőrbe és megvédi azt a penészedéstől, a nedvességtől, izzadságtól és piszoktól. Puhán és rugalmasan tartja a bőrt. Kiváló termék 3 Európai első díjat nyert! Alkalmazási javas..
4,235Ft
Folyékony nyeregszappan. A megtisztított bőrfelületre szivaccsal vigyük fel a szappant, majd hagyjuk megszáradni. PH semleges. 250 g-os kiszerelésben. ..
2,600Ft
Stübben márkájú glicerines nyeregszappan. Védőbevonatot ad a bőrnek. Vizes szivaccsal habosítsuk fel a szappant, mossuk le a bőrfelületet, majd a kiöblített szivaccsal töröljük át a bőrt és hagyjuk megszáradni. 250 g-os kiszerelésben kínáljuk. ..
3,420Ft