Szállítás, fizetés

Szállítási határidők:

• hétfőtől csütörtökig a 12.00 óráig leadott rendeléseket akár már másnap,
• a péntek 12.00 óráig megrendelt termékeket hétfőn,
• a hétvégi rendeléseket kedden szállítjuk ki,
munkaszüneti napon leadott megrendelést a következő munkanap utáni munkanapon teljesítjük.

A megrendelt termékek házhoz szállítását a MPL végzi. A szállítás munkanapokon, 08.00-17.00 óra közötti időintervallumban történik, de általában délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet célszerű megadni, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot (például munkahely). Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut a futárszolgálat visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

Javasoljuk hogy a csomag tartalmát még a futár jelenlétében szíveskedjenek ellenőrizni, az esetleges hiány vagy sérülés tényét fuvarlevélen javasolt rögzíteni!
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Szállítási díjak belföldre (az árak az ÁFA-t tartalmazzák):

0 - 5 kg 1.790,- Ft

5 - 10 kg 1.990,- Ft

10 - 50 kg 2.290,- Ft

Fizetés banki előreutalással
Kérjük, hogy a megrendelés teljes végösszegét (a szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlánkra utalja át:

Galbács Mihály e.v.

Bankszámlaszám :
12600016-16528877-69071601

Fizetés utánvéttel
+ 300,- Ft / megrendelés

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorába írja be a megrendelés számát, amely a visszaigazoló e-mail-ben található! Az összeg beérkezése után szállítjuk ki a megrendelt termékeket.